woensdag, oktober 21, 2020
molton hoeslaken Slaapkamertextiel Standaard hoeslaken

Presence Molton Sanfor Hoeslaken – Platinum 80 x 200 | 8719909004096 | Presence

Met deze molton bescherm jij je matras tegen vocht en stof. Verleng de levensduur van je matras!

Bescherm je matras en slaap heerlijk comfortabel. Een molton is gemaakt om de levensduur van jouw matras te verlengen! Een molton hoeslaken is altijd een goede investering omdat jouw matras langer schoon en mooi blijft!   
Dit molton hoeslaken is van fantastische kwaliteit, deze is dik, stevig en heerlijk zacht!
Materiaal
Dit molton hoeslaken is gemaakt van 100% katoen. Deze stof voelt fijn aan, is goed ademend en sterk vochtabsorberend. Daarnaast is de stof enorm zacht, dit helpt mee aan het comfort van je bed en het is daarnaast ook lekker warm. 
Deze molton is gemaakt van extra zware kwaliteit. Deze heeft namelijk een gewicht van 240 gr/m². Dit houdt in dat dit molton hoeslaken meer vocht opneemt dan een normaal molton hoeslaken. Zeg maar dag tegen klamme nachten!
Wat betekent Sanfor? Dat is een behandeling voor deze molton waardoor deze krimpvrij blijft.
Overige informatie
Rondom dit molton zit een handig elastiek, waardoor deze extra goed en glad blijft zitten. Hierdoor is het hoeslaken ook super makkelijk om je matras heen te bevestigen. Want iedereen weet dat bedden opmaken niet altijd even makkelijk is!
De molton is geschikt voor matrassen tot 27 cm dik en heeft een hoekhoogte van 30 cm. Bovendien is het materiaal slijtvast. Hierdoor gaat dit molton hoeslaken extra lang mee! 
Presence:
Presence is daadwerkelijk een prachtig merk. Het merk produceert hoge kwaliteit voor een eerlijke prijs. Zo kan iedereen, met een grote of kleine portemonnee, heerlijk genieten van een welverdiende nachtrust. Daarnaast is Presence exclusief bij Dekbed-Discounter te vinden!
Presence Molton Sanfor Hoeslaken – Platinum 80 x 200

Prijs:25.95  (klik hier voor meer informatie)

Back To Top