donderdag, april 09, 2020
Slaapkamertextiel Split Topper Hoeslaken

Home Care Splittopper Katoen – Home Care Wit 160 x 220 cm | 8717703800869 | Home Care

Deze splittopper is gemaakt van katoen. Katoen is de meest gebruikte stof ter wereld en heeft een aantal hele mooie eigenschappen die het materiaal zo populair maken.

Niets is zo fijn als een goede nachtrust voordat je een drukke dag tegemoet gaat. Vergeet vooral de aanschaf van een goed hoeslaken niet. Dit kan voor het comfort van jouw bed veel meer betekenen dan je ooit had verwacht.
Materiaal:
Deze splittopper is gemaakt van katoen. Katoen is de meest gebruikte stof ter wereld en heeft een aantal heel mooie eigenschappen die het materiaal zo populair maken. Katoen ademt prima, absorbeert goed, voelt prettig op de huid, houdt kleur goed vast en gaat lang mee! Doordat deze stof zacht is voor je huid, zal je altijd rustig kunnen slapen. 
Overige informatie:
Wanneer jij en je partner afzonderlijk van elkaar het hoofdeinde omhoog willen zetten, kan dit met een gerust hart. Door de split bovenaan dit hoeslaken van ca. 90 cm is dit mogelijk.
Dit hoeslaken heeft een hoekhoogte van 10 cm en is door de elastieke randen makkelijk om je topper heen te doen.
Home Care
Hoeslakens van het merk Home Care zorgen ervoor dat jij een heerlijke nachtrust tegemoet gaat. Home care heeft verschillende soorten hoeslakens in allerlei maten en kleuren. Zo is er voor iedere slaapkamer wel een passend hoeslaken in het assortiment. 
Home Care Splittopper Katoen – Home Care Wit 160 x 220 cm

Prijs:28.95  (klik hier voor meer informatie)

Back To Top